Хорватія – Марокко: прогноз на матч чемпіонату світу 17.12.2022

Команди зустрінуться у матчі за третє місце чемпіонату світу-2022. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 17 грудня, 13:33

У суботу, 17 грудня, у Досі на Халіфа Інтернешнел Стедіум відбудеться матч за третє місце чемпіонату світу 2022 року. У боротьбі за бронзові медалі зійдуться збірні Хорватії та Марокко.

Європейський колектив має намір забрати додому медалі з другого мундіалю поспіль, тоді як африканці хочуть здобути історичну перемогу для всього свого континенту, ставши третьою найкращою командою світу.

Коефіцієнти та ставки на матч за третє місце ЧС-2022 Хорватія - Марокко 17 грудня 2022 года

Можна вважати, що Хорватія та Марокко пройшли досить схожий шлях на чемпіонаті світу. Примітно, що обидві збірні вийшли з однієї групи, залишивши за бортом турніру Бельгію та Канаду.

До цієї зустрічі хорвати підходять без втрат, всі готові грати, чого не скажеш про марокканців. Під великим питанням знаходяться два основні центрбеки: Найєф Агерд і Ромен Саїсс, якого взагалі замінили ще під час першого тайму півфіналу з Францією.

На думку букмекерів, у матчі за третє місце немає явного фаворита. Проте Хорватія за рахунок більш досвідченого і здорового складу має менший коефіцієнт на перемогу.

  • перемога Хорватії - 2,35;
  • нічия - 3,45;
  • перемога Марокко - 3,2.

Статистика протистояння Хорватії и Марокко

Історія битв Хорватії та Марокко почалася лише цього року. Команди за весь час провели лише один матч, у якому не тільки не було визначено найсильнішого, а й не було забито жодного голу.

Марокко - Хорватія 0:0 (1-й тур групового этапу ЧС-2022, 23 листопада, 2022 рік)

Володіння м'ячем: 35% - 65%
Удари: 8 - 6
Удари в пллощину: 2 - 2
Фоли: 17 - 11
Атаки: 83 - 132

Марокко: Буну - Хакімі, Агерд, Саїсс, Мазрауї (Аттіат-Аллаль, 60) - Амрабат, Унахі (Сабірі, 81), Амалла - Зієш, Ен Несірі (Хамдалла, 81), Буфаль (Ез Абде, 65).

Хорватія: Лівакович - Юранович, Ловрен, Гвардіол, Соса - Брозович, Модрич, Ковачич (Майєр, 79) - Влашич (Пашалич, 46), Крамарич (Лівая, 71), Перішич (Оршич, 90).

Попередження: Амрабат.

Після цієї зустрічі Марокко обіграло Бельгію (2:0) та Канаду (2:1). У 1/8 фіналу після безгольових 120 хвилин у серії післяматчевих пенальті була обіграна Іспанія, а в чвертьфіналі була переможена Португалія (1:0). Стадія півфіналу виявилася кінцевою для головної сенсації турніру – поразка від Франції (0:2).

Тим часом Хорватія розгромила Канаду (4:1), а матч із бельгійцями вона звела до нічиєї (0:0). Вийшовши у плей-оф, команда Златко Далича зіграла внічию з Японією (1:1), перевівши матч у серію пенальті, де Домінік Лівакович витяг "шашкових" до чвертьфіналу, де на них чекала Бразилія.

Там сценарій повторився: 1:1 за 120 хвилин та серія пенальті із феноменальним Ліваковичем. У 1/2 фіналу хорвати розгромно поступилися Аргентині (0:3).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK