Хорватія - Марокко: дивитися онлайн-трансляцію матчу ЧС-2022

До вашої уваги онлайн-трансляція поєдинку між збірними Хорватії та Марокко.
2022 г., 17 грудня, 14:55

У суботу, 17 грудня, відбудеться передостанній матч чемпіонату світу 2022 року, який проходить у Катарі. У матчі за третє місце зустрінуться невдахи півфіналу – збірні Хорватії та Марокко.

Обидві команди стали несподіваними гостями 1/2 фіналу турніру, більше це стосується африканської збірної, яка вже стрибнула вище голови, встановивши багато особистих рекордів. Європейці ж матимуть змогу здобути медалі на другому мундіалі поспіль.

Дивитися онлайн-трансляцію матчу Хорватія - Марокко

Трансляція поєдинку чемпіонату світу-2022 між Хорватією та Марокко буде доступна в цій новині 17 грудня і почати дивитися її онлайн можна з 17:00 по Києву.

Онлайн трансляція проходитиме на платформі MEGOGO, і це протистояння можна буде побачити на каналах Суспильного. У додатку "Дія" також надали можливість перегляду матчів чемпіонату світу 2022 року.

Багато в чому те, що Хорватія претендує на бронзові медалі, це заслуга воротаря "шашкових" Домініка Ліваковича. Представник загребського Динамо особисто витяг для своєї збірної дві серії післяматчевих пенальті проти Японії та Бразилії, чим вже привернув до себе увагу топових клубів Європи.

Але навіть його неймовірна гра протягом усього турніру не врятувала команду Златко Далича від тотальної поразки в Аргентині, де сяяли Ліонель Мессі та Хуліан Альварес. Деякі помилки в обороні не дозволили Хорватії претендувати на черговий фінал, який міг бути повторенням 2018 року.

Марокко закохало в себе багатьох фанатів, які стежили за чемпіонатом світу навіть одним оком. Валід Реграгі та його "Атлаські леви" дісталися історичного для себе та всіх африканських країн півфіналу, не пропустивши від суперників жодного гола, допустивши лише автогол на груповому етапі.

Але будь-яка казка рано чи пізно закінчується, тому Франція на досвіді обіграла Марокко. Ця казка може тривати ще один матч, якщо африканці зможуть завоювати бронзу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK