Аргентина – Франція 3:3 як це було

Збірні зустрінуться у фінальному матчі чемпіонату світу-2022. Стеж за подіями цього протистояння в онлайн-трансляції на ISPORT.ua.
2022 г., 18 грудня, 16:56
Аргентина - Франція / Getty Images
Аргентина - Франція / Getty Images

У неділю, 18 грудня, відбудеться довгоочікуваний фінал чемпіонату світу з футболу, який вперше проходить у Катарі.

У вирішальній грі головного міжнародного турніру зіграють збірні Аргентини та Франції. Поєдинок обіцяє бути дуже захоплюючим і видовищним, проте ніхто не збирається відступати від своєї головної мрії - виграти чемпіонат світу.

Матч пройде на національному стадіоні Лусаїл. Початок зустрічі – 17:00 за київським часом.

Дивитись онлайн-трансляцію матчу Аргентина - Франція

Трансляція матчу буде доступна в цій новині 18 грудня і почати дивитися її онлайн можна, починаючи з 17:00 за Києвом. Онлайн трансляція буде проходити безкоштовно і будь-хто може приєднатися.

Крім того, в Україні фінальний поєдинок чемпіонату світу-2022 між Аргентиною та Францією у прямому ефірі буде показано на платформі MEGOGO, і ще це протистояння можна буде побачити на каналах Суспільного. У додатку Дія також додали можливість перегляду матчів чемпіонату світу.

Збірна Аргентини дуже неоднозначно розпочала свій турнір, програвши у першому матчі групи Саудівської Аравії. Далі ж колектив Ліонеля Скалоні зібрався і здобув дві перемоги поспіль - над Мексикою (2:0) та Польщею (2:0). У плей-офф аргентинська команда на першому етапі обіграла Австралію (2:1), а до 1/4 фіналу вибила збірну Нідерландів (2:2, 4:3 по пенальті). У півфіналі латиноамериканська команда зустрічалася з минулими фіналістами чемпіонату світу – Хорватією, проте цей статус не завадив Аргентині виграти – розгром 3:0.

Національна Франція свій груповий етап пройшла дуже впевнено. У першому турі колектив Дідьє Дешама обіграв Австралію (4:1), а у другому турі розправився із Данією (2:1). Останній поєдинок у групі нічого не вирішував, а команда поступилася Тунісу (0:1). У плей-офф французи впевнено обіграли Польщу (3:1), в 1/4 фіналу колектив у яскравій грі виявився сильнішим за Англію (2:1). У півфіналі на французів чекав Марокко, який хоч і був агресивним на полі, але зупинити європейську збірну не зміг - 2:0.

Збірні Аргентини та Франції у своїй історії зустрічалися 12 разів (дев'ять товариських ігор та три матчі на чемпіонаті світу). Востаннє команди грали між собою у 2018 році саме на стадії плей-офф чемпіонату світу. Гра вийшла дуже гольовою, а перемогу здобув майбутній чемпіон – 4:3. У тій грі за французів забивали: Грізманн, Павар та Мбаппе, який оформив дубль. У складі аргентинців відзначилися: Ді Марія, Меркадо та Агуеро.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK