Фанати не можуть придбати футболку збірної Аргентини через брак комплектів

У Adidas виникли проблеми із забезпеченням уболівальників футболками південноамериканської збірної, яка може виграти мундіаль.
2022 г., 17 грудня, 20:01
Фанати збірної Аргентини / Getty Images
Фанати збірної Аргентини / Getty Images

У неділю, 18 грудня, Ліонель Мессі може втілити свою величезну мрію в реальність, вигравши чемпіонат світу. Для цього у фіналі йому потрібно обіграти Францію.

Так само, як і збірні, до вирішального поєдинку готуються й фанати, які хочуть пофарбувати стадіон у Лусаїлі, де пройде матч, у біло-сині кольори. Але є одне "але".

За інформацією Reuters, магазини Adidas зіткнулися з великою проблемою - кількість комплектів форми "альбіселесте" не відповідає кількості фанатів, які бажають її придбати.

Повідомляється, що дефіцит настільки великий, що це змушує Adidas вивчає плани щодо збільшення виробництва напередодні того, що може стати масовим святом.

"Через надзвичайний попит на футболки Adidas в Аргентині, призначені для чемпіонату світу з футболу, у деяких країнах у нас дуже мало товарів", - заявив представник бренду.

"Ми працюємо над тим, щоб надати вболівальникам більше футболок, щоб вони могли відсвяткувати неймовірну подорож національною збірною".

Читайте також: "Він заслуговує на перемогу на ЧС": Шевченко назвав фаворита матчу Аргентина - Франція

Варто зазначити, що Аргентина виявилася єдиною спонсорованою Adidas командою, що дійшла до 1/4 фіналу.

Тим не менш, компанія має більш високий попит у порівнянні з чемпіонатом світу 2018 року. За словами представника, продаж футболок збірної Аргентини зріс на 30% цього року.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK