Чемпіон світу 1978 року: Марадона все ще краще за Мессі

Когось довгоочікуваний успіх гравця ПСЖ все одно не зміг переконати.
2022 г., 19 грудня, 20:15
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Збірна Аргентини вперше з 1986 року стала чемпіоном світу, перемігши у фіналі мундіалю збірну Франції.

Як і 36 років тому цього року "альбіселесте" мали гравця, навколо якого сконцентрувалася вся увага: тоді це був Дієго Марадона, зараз - Ліонель Мессі. Не дивно, що їх обох постійно порівнюють.

Для багатьох перемога Мессі на чемпіонаті світу в Катарі остаточно зробила його найвеличнішим гравцем усіх часів. Але, на думку чемпіона світу 1978 року у складі Аргентини Освальдо Арділеса, Марадона досі залишається на щабель вище за Ліонеля.

"Я б не сказав, що Мессі перевершив Марадону", - цитує Арділеса talkSPORT. "Про Мессі завжди говорили, що так, він був чудовий, але він ніколи не вигравав чемпіонат світу. Тепер він виграв Кубок Америки і чемпіонат світу, так що те, чого він досяг, абсолютно екстраординарно".

"Ви в основному запитуєте, хто краще, але неймовірно складно сказати, хто саме. Особисто я оберу Дієго, тому що, коли він грав, креативному гравцю, як вони обидва, грати було набагато складніше. У той час грати було набагато складніше, ніж зараз".

Раніше легендарний захисник Манчестер Юнайтед та збірної Франції Патріс Евра закликав уболівальників припинити порівнювати Ліонеля Мессі та Кріштіану Роналду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK