Гравець Баварії сперечався з Дешамом і створив "токсичну атмосферу" у роздягальні збірної Франції

Розкрито причини малої кількості ігрового часу на мундіалі у Бенжамена Павара.
2022 г., 20 грудня, 00:26
Бенжамен Павар / Getty Images
Бенжамен Павар / Getty Images

Правий захисник Баварії Бенжамен Павар розпочав чемпіонат світу в Катарі в якості основного гравеця збірної Франції.

Він відіграв 88 хвилин у матчі першого туру групового етапу проти Австралії (4:1). Проте вже починаючи з другого поєдинку він сів на лаву запасних, більше жодного разу не з'явившись на футбольному полі – на його місці грав Жюль Кунде.

За інформацією журналіста Ромена Моліни, на якого посилається Bayern & Germany, так сталося не просто так.

Повідомляється, що перебуваючи на лаві запасних, 26-річний гравець робив "недоречні" зауваження на адресу своїх товаришів по команді, особливо у фіналі, коли ситуація загострилася.

Під час вирішальної гри проти Аргентини між ним та тренером "Les Bleus" Дідьє Дешамом відбулися суперечки на підвищених тонах та з використанням ненормативної лексики. У підсумку поведінка Павара створило токсичну атмосферу всередині колективу.

Тренерський штаб розкритикував Павара, що гравець не прийняв та почав відповідати словами. Це розлютило персонал, бо вони роками захищали його, незважаючи на його середні за рівнем виступи.

Деякі гравці збірної Франції звинувачують Павара в тому, що він зливав у пресу інформацію з роздягальні команди, знаючи його стосунки з деякими журналістами.

Варто зазначити, що Бенжамен Павар також незадоволений своїм становищем у мюнхенській Баварії - француз не підписує новий контракт, бажаючи змінити клубну прописку.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK