П'ятов: після перемоги збірної Аргентини на чемпіонаті світу можна було би відкрити пляшку пива від Мессі, але чекаю більш важливий привід

Український воротар висловився про перемогу "альбіселесте" на Мундіалі.
2022 г., 21 грудня, 17:47
Андрій П'ятов
Андрій П'ятов

Воротар донецького Шахтаря Андрій Пятов поділився думками про перемогу Аргентини на Мундіалі в Катарі.

Український страж воріт зазначив, що міг би відкрити пляшку пива, яка дісталася йому від  Ліонеля Мессі, але чекає більш важливий привід.

Читайте також: Джузеппе Россі закликав поставити пам'ятник голкіперу збірної Аргентини

"Здається, емоції після фіналу чемпіонату світу трохи вщухли. Але розмови ще будуть довго і багато. Про суддівство, фаворитів, які вилітають першими, "незаангажованість" і мрію, що збулася в одного хлопця.

Мессі. Заслужено. Феєрично. Гідно. Це був довгий шлях. І я дуже радий за Ліонеля, який прийшов до бажаного і логічного свого результату.

Але хотів би сказати не тільки про короля футболу (зараз ніхто не стане сперечатися, що цей титул належить саме йому), а про всю збірну Аргентини. Звання чемпіона світу отримує команда. Не одна людина.

Це історія про колективну роботу, підтримку, складання всіх зірок правильним чином. Хтось скаже, що без Мессі перемоги не було. А я скажу, що і без сильної команди за плечима Мессі не тримав би кубок.

Тому щиро вітаю переможців. Це була гарна історія. З такого приводу можна було б і пляшечку пива від Мессі відкрити. Але я чекаю іншого приводу. Більш важливого", - написав Пятов в інстаграмі.

Нагадаємо, що влітку минулого року Пятов отримав від Мессі три пляшки пива як один із голкіперів, яким забивав аргентинець, у рамках акції від компанії Budweiser.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK