Один з лідерів Коламбуса помер у віці 29 років

Джонні Годро загинув разом зі своїм братом Меттью.
30 серпня, 16:07
Джонні Годро / nhl.com/bluejackets
Джонні Годро / nhl.com/bluejackets

Один з лідерів Коламбус Блю Джекетс, відомий хокеїст Джонні Годро помер у віці 31 року. Це повідомила пресслужба франшизи.

Коламбус випустив пресреліз, де відзначив, що шокований подією, яка трапилась та попросив молитись за родину Джонні.

Читайте також: Гравець уругвайського топ-клубу помер у віці 27 років

"Команда Коламбус Блю Джекетс шокована і спустошена цією неймовірною трагедією. Джонні був не тільки чудовим хокеїстом, але й, що більш важливо, люблячим чоловіком, батьком, сином, братом і другом. Ми висловлюємо щирі співчуття його дружині Мередіт, дітям, Ноа і Джонні, батькам, їхнім рідним і близьким у зв'язку з раптовою втратою Джонні і Метью.

Джонні грав з великою радістю, яку відчували всі, хто бачив його на льоду. Він приносив із собою справжню любов до хокею всюди, де грав: від Бостонського коледжу до Калгарі Флеймс, від збірної США до Блю Джекетс. Він захоплював вболівальників так, як міг тільки "Джонні Хокей". Вплив, який він мав на нашу організацію і наш спорт, був глибоким, але блідне в порівнянні з тим незабутнім враженням, яке він справив на всіх, хто його знав. Джонні прийняв нашу спільноту, коли приїхав два роки тому, і Коламбус прийняв його з розпростертими обіймами. Ми будемо страшенно за ним сумувати і зробимо все можливе, щоб підтримати його сім'ю і один одного в цій трагедії.

У цей час ми просимо молитися за сім'ю Годро і поважати їх приватне життя, оскільки вони сумують", - сказано в повідомленні.

Джонні та його брата Меттью збив автомобіль під час того, як вони катались на велосипедах. За неофіційною інформацією, водій автомобіля був п'яним.

У 31-річного Годро була дружина Мередіт та двоє дітей, донька Ноа та син Джонні Годро-молодший.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Коламбус Джонні ГОдро

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK