Українська хокейна команда організувала благодійну акцію "Хокейний Байрактар"

Харківські хокеїсти мають намір зібрати 5 мільйонів доларів, які підуть на потреби українців.
2022 г., 14 листопада, 19:50
Вітязь Харків на турнірі у Польщі / https://suspilne.media/
Вітязь Харків на турнірі у Польщі / https://suspilne.media/

Харківський хокейний клуб Вітязь організував благодійний турнір, спрямований на збирання коштів, які підуть на закупівлю 20 пожежних машин, 15 машин для швидкої допомоги, а також на допомогу мешканцям деокупованих територій та підтримку військових, повідомляє Суспільне.

Президент Вітязя Роман Мікутін повідомив, що льодові арени Харкова не працюють, а спортсмени займаються волонтерством та захищають Україну у складі Збройних сил. Щоб допомогти мешканцям Харківської області, клуб запустив акцію "Хокейний Байрактор", організувавши благодійний турнір.

"У нашому клубі Вітязь на теперішній час 7 гравців вступили або до лав ЗСУ, або в тероборону, або в Національну поліцію. Ми їм, як могли, допомагали. Вирішили зробити турнір на території Польщі, де зібрали 12 команд з усього світу", - сказав Мікутін.

Читайте також: НХЛ: Тампа-Бей обіграла Вашингтон, Бостон виявився сильнішим за Ванкувера

На участь у турнірі зареєструвалися команди із 8 країн. Перше місце посіла збірна з Фінляндії, друге – Польща, третє – Україна.

Турнір – частина благодійної акції. Гроші продовжують збирати у соціальних мережах та через спеціальний сайт. Кінцева мета – 5 мільйонів доларів. Президент Вітязя також заявив, що планується проведення ще одного турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK