Зеленський: Претендуватимемо на проведення Олімпіади у мирній та відновленій Україні

Президент зустрівся із главою МОК
2022 г., 3 липня, 22:42
Володимир Зеленський та Томас Бах / president.gov.ua
Володимир Зеленський та Томас Бах / president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із головою Міжнародного Олімпійського Комітету Томасом Бахом.

Після зустрічі у Києві Зеленський та Бах провели прес-конференцію , на якій український головнокомандувач висловив сподівання, що наша країна після перемоги у війні зможе ухвалити у себе Олімпійські Ігри.

"Ми обговорили стратегію розвитку українського спорту після війни. Я не сумніваюся, що після нашої перемоги ми зможемо забезпечити усі необхідні умови для проведення в Україні на найвищому рівні міжнародних спортивних заходів".

Наші спортсмени, спортсменки, наша країна зробили вагомий внесок у розвиток міжнародного олімпійського руху, але наші можливості значно більші, і ми обов'язково реалізуємо їх. Зокрема, претендуватимемо на проведення Олімпійських ігор у мирній та вже відновленій Україні.

Дуже дякую пану Баху, що ви сьогодні у нас. Дякуємо за цей сигнал, за такий чіткий меседж підтримки всіх нас, нашої держави та, зокрема, наших спортсменів. Дякую ще раз", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що л президент МОК відвідав базу в Конча-Заспі та частково зруйнований спорткомплекс Авангард.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK