Снуп Догг буде спеціальним кореспондентом на Олімпійських іграх-2024 у Парижі

На таку неординарну співпрацю пішов один із американських телеканалів.
3 січня, 09:50
Снуп Догг / Getty Images
Снуп Догг / Getty Images

Всесвітньо відомий репер Снуп Догг буде спеціальним кореспондентом американської телекомпанії NBC на Олімпійських іграх у Парижі цього року, повідомляє France 24.

Як оголосив телеканал, він пішов на цей крок після вдалої попередньої співпраці з 52-річним виконавцем на Іграх у Токіо, яка захопила глядачів.

"Я виріс, спостерігаючи за Олімпійськими іграми, і дуже радий бачити, як неймовірні спортсмени привозять свої визначні досягнення до Парижа", - сказав Снуп Догг.

"Це свято майстерності, самовідданості та прагнення до величі. Нам належить провести кілька приголомшливих змагань, і, звичайно ж, я привнесу сюди стиль Снупа. Це будуть найграндіозніші Олімпійські ігри в історії, тож залишайтеся на зв'язку".

Читайте також: "Це одна з 28 воєн і конфліктів у світі": президент МОК зробив ганебну заяву про допуск росіян

Віце-президент NBC з олімпійського виробництва Моллі Соломон заявила, що коментарі Снупа про Олімпіаду 2021 року стали вірусними і "принесли йому роботу в якості спеціального кореспондента в Парижі".

"Ми не знаємо, що, чорт забирай, відбуватиметься щодня, але ми знаємо, що він додасть свою унікальну точку зору до нашого оновленого олімпійського шоу в прайм-таймі", - сказала вона.

Снуп Догг дебютував в якості консультанта на Олімпійських іграх у Токіо в 2021 році, і тоді його коментарі дуже сподобалися глядачам.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK