Аргентина - Марокко: Огляд та результат матчу футбольного турніру Олімпіади-2024 24.07.2024

"Альбіселесте" забили гол на 16-й доданій хвилині другого тайму, а потім почалося найцікавіше.
24 липня, 20:16
Марокко / Getty Images
Марокко / Getty Images

В рамках відкриття футбольного олімпійського турніру зустрілись збірні Аргентини та Марокко.

Команди демонстрували відкриту гру на зустрічних курсах. Відкрити рахунок мали можливість, як і аргентинці, так і марокканці, втім, вдалось це саме другим.

Наприкінці першого тайму один з гравців збірної Марокко відав п'ятою пас на Біляля Ель-Ханусса, який прострілив на Суф'яна Рахімі, а той відправив м'яч в, по суті, пусті ворота.

На початку другої 45-ти хвилинки у ворота збірної Аргентини призначили пенальті після перегляду повтора. До 11-метрової точки підійшов вже згаданий форвард арабського Аль-Айна Рахімі та оформив на сівй рахунок дубль.

Пізніше син Дієго Сімеоне Джуліано відіграв один м'яч, залишивши підопічним Хав'єра Маскерано багато часу для того, щоб зрівняти рахунок, а може й вирвати перемогу.

Як потім виявилося, часу було дуже багато, адже головний арбітр Гленн Нюберг додав до часу другого тайму 15 компенсованих хвилин, тож, по суті, команди зіграли один "кстратайм" і це "альбіселесте" навіть допомогло, певною мірою, адже вже майже наприкінці матчу Аргентина нанесла купу ударів по воротах Марокко, та хоч як би не старався їхній воротар Мунір Ель-Каджуї, все ж таки м'яч влетів у його ворота.

Однак, після цього почалося лише найцікавіше. Фанати марокканців закидали поле фаєрами і арбітр, як пізніше виявилося, вивів команди з поля, не давши при цьому фінального свистка.

Довгий час була незрозумілою доля матчу. На офіційних ресурсах була інформація про те, що матч нібито закінчено офіційно, але «все ще може змінитися», а глядачів попросили залишити стадіон.

У підсумку, через 92 хвилини після того, як рефері вивів команди з поля, виявилося, що VAR скасував другий гол аргентинців, а команди попросили повернутися на поле і почати розминку, щоб дограти, на щастя, не 92, а всього 3 хвилини.

За ці три хвилини нічого цікавого не сталося, і Марокко "дивом" взяло три очки, у матчі, який, напевно, увійде в історію, як один із найдивніших за весь час.

Читайте також: Футбол на Олімпіаді-2024: Іспанія - чемпіон, Франція - срібний призер, у Марокко "бронза"

Аргентина - Марокко 1:2

Голи: Сімеоне, 68, - Рахімі, 45+2, 51

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Марокко Аргентина

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK