"Багато неправильних рішень": Гравець олімпійської збірної України поскаржився на суддю матчу з Іраком

Максим Хлань упевнений, що робота рефері була некваліфікованою та вплинула на результат.
25 липня, 13:59
Максим Хлань / Getty Images
Максим Хлань / Getty Images

Вінгер олімпійської збірної України Максим Хлань прокоментував поразку від Ірака (1:2) у стартовому матчі групового етапу футбольного турніру Олімпіади-2024.

Українець поскаржився, що помилки арбітра вплинули на результат поєдинку.

Читайте також: Україна сенсаційно програла Іраку на старті олімпійського турніру з футболу

"Бувають ігри, де потрібен фарт. Важкі ігри треба долати терпінням і очікуванням своїх моментів. Але іноді суддя втручається в гру, коли це не потрібно. Цей пенальті безглуздий. Треба розуміти, що це дуже вплинуло в психологічному стані, ментальному. Вважаю, що це було некваліфіковане рішення, яке насамперед важко було прийняти, це пенальті. І у нас не пішла гра.

Але ми робили все, що могли. Намагалися атакувати. Десь нам не щастило, не було вдачі, але треба сконцентруватися вже на наступній грі та відкинути усі негативні думки та продовжувати далі. Ми бачили, що за дві години скасували гол Аргентини. Суддівські рішення на Олімпіаді дуже незрозумілі. Тим паче наш випадок, коли реально не було фолу. Мінімальний контакт. Це контактний вид спорту, такий дотик можливий, це допустимо. Тому це було неправильне рішення не на нашу користь.

12 доданих хвилин? Ми бачили таке на ЧС-2022. Можливо, зараз вони із цим експериментують. Це було для нас плюсом, але ми не скористалися цими 12 хвилинами. Потрібно розуміти, що було дуже багато неправильних рішень від судді", - сказав Хлань у коментарі пресслужбі УАФ.

Раніше головний тренер олімпійської збірної Руслан Ротань прокоментував поразку від Ірака.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK