Офіційний сайт Олімпіади змінив турнірну позицію збірної України з футболу напередодні гри з Аргентиною

Колектив Руслана Ротаня все ж знаходиться на другому місці.
30 липня, 17:26
Україна / Getty Images
Україна / Getty Images

Офіційний сайт Олімпіади вніс корективи в позиції команд групи B футбольного турніру.

За кілька годин до матчу України з Аргентиною організатори поміняли містами "жовто-синіх" та збірну Марокко, підтвердивши таким чином, що згідно регламенту колектив Руслана Ротаня має бути вище.

Цю інформацію підтвердила і УАФ, опублікувавши окремий пресреліз з цього приводу та показавши оновлену графіку, де наша збірна йде другою, а марокканці третіми.

"Враховуючи плутанину з інтерпретацією місця збірної України у групі на ОІ після двох зіграних турів, УАФ надіслала запит до організаторів змагань щодо позиції синьо-жовтих у квартеті

Організатори футбольного турніру Олімпійських ігор-2024 підтвердили, що перед заключним туром Україна перебуває вище Марокко за додатковими показниками та є другою у групі", - сказано в повідомленні Української ассоціації футболу.

Таким чином, Україну влаштує нічия з колективом Хав'єра Маскерано, але тільки за умови, що у матчі Марокко - Ірак буде або перемого Іраку, або нічия, в якій буде забито менше або така ж кількість голів, як у матчі Україна - Аргентина.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK