Ротань "наїхав" на українські клуби після вильоту з Олімпіади - тренер не стримував емоцій

Ротань вчергове підпив підсумки виступу України на Олімпіаді-2024.
2 серпня, 14:59
Руслан Ротань / Getty Images
Руслан Ротань / Getty Images

Олімпійська збірна України припинила боротьбу на дебютній для себе Олімпіаді-2024 у Франції. Підопічні Руслана Ротаня не змогли вийти у плей-оф турніру, посівши третє місце у своїй групі.

Читайте також: Ребров проведе прес-конференцію з обговоренням виступів збірних України на турнірах

Після вильоту з турніру наставник команди Руслан Ротань не зміг стримати емоцій, пройшовшись по українським клубам, які не відпустили провідних гравців на Олімпіаду-2024:

Немає потреби про це дискутувати, це вже стало частиною історії. Те, як клуби поставилися до цього турніру... Варто звернути увагу на команди на кшталт Аргентини. Вони здобували перемоги і на Олімпійських іграх, і на чемпіонаті світу. Вони привозять сюди найсильніший склад. Чому для них цей турнір не другорядний, а для нас він, перший і другорядний? Це для мене незрозуміло.

Не варто міркувати про те, як могло б скластися. Я задоволений гравцями, які були з нами. Якби були інші футболісти – була б інша ситуація. Немає сенсу це обговорювати. Не хочу образити хлопців, вони на це не заслуговують, вони - найкращі. Річ у тім, що дуже хотілося бачити ту команду, яка зіграна та виборола цей вихід на Олімпійські ігри. Тому вона, напевно, й мала представляти Україну.

Але сталося як сталося. Прийшли гравці відповідного рівня. Я хочу, щоб це розуміли, особливо журналісти. Читав кілька статей, де, на жаль, ситуацію інтерпретують інакше – ніби я скаржуся, що когось не відпустили. Жодним чином. Це зачіпає футболістів, які тут, вони – справжні молодці, я їм вдячний", - цитує Ротаня портал ВЗБІРНА.

Нагадаємо, вже сьогодні,  2 серпня стартує плей-оф футбольного турніру на Олімпіаді. З нашої групи далі пройшли команди Марокко та Аргентини.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK