Магучіх: Ця золота медаль – для всієї України

Ярослава не приховувала своїх емоцій від першого для країни олімпійського "золота" зі стрибків у висоту.
5 серпня, 00:55
Ярослава Магучіх / Getty Images
Ярослава Магучіх / Getty Images

Неділя, 4 серпня, стала найуспішнішим днем ​​для України на Олімпіаді 2024 року, адже спортсмени додали до скарбнички країни одразу три медалі.

Головною героїнею вечору стала Ярослава Магучіх, яка завоювала "золото" у стрибках у висоту. 

У коментарі для Суспільне 22-річна українка розповіла про свій виступ, а також подякувала ЗСУ за можливість представляти Україну на ОІ-2024.

"Під кінець (було) важкувато, але все ж (вдалося) завдяки тому, що тренерка мене навчила і завжди казала стрибати з першої спроби — це відіграє важливу роль. І ось я виборола золоту нагороду для нашої країни. Дуже щаслива. Хочу подякувати Збройним силам України, військовим, волонтерам. Це медаль для всієї країни", - сказала Ярослава.

"Насправді я була дуже добре налаштована. Звичайно, Олімпійські ігри раз на чотири роки — немає такого досвіду, що раз на два роки (проводяться). Але я намагалася про це не думати, бо все ж це свято спорту".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Кохан – бронзовий призер Олімпійських ігор-2024 у метанні молота

"У мене була така мотивація, приїхала лідеркою сезону зі світовим рекордом — це додавало мені мотивації. На жаль, не вдалося стрибнути вище, але це змагання, так треба. Працюємо далі, є над чим".

"Хочеться стрибати вище, чесно. Розраховувала, що стрибну вище, але я задоволена, що в мене золота нагорода. Сподіваюся, що гейтери все ж заспокоються, бо (посіла) перше місце і нарешті почують гімн України".

Раніше Ірина Геращенко, яка стала бронзовою призеркою у стрибках у висоту, поділилася емоціями від неймовірного фіналу Олімпіади-2024.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK