"Хто знає": Дюрант не виключив своєї участі в Олімпіаді-2028

Кей Ді готовий повторити шлях ЛеБрона Джеймса та зіграти на домашніх Олімпійських іграх у шановному віці.
11 серпня, 20:46
Кевін Дюрант / Getty Images
Кевін Дюрант / Getty Images

Форвард Фінікса і збірної США Кевін Дюрант став найтитулованішим баскетболістом в історії Олімпіади, ставши чотириразовим чемпіоном після перемоги над Францією (98:87) у фіналі.

Однак він навряд чи збирається зупинятися на досягнутому. Після матчу 35-річний гравець не став відкидати можливості виступити на домашній Олімпіаді, яка відбудеться в Лос-Анджелесі в 2028 році, коли йому буде 39 років.

"Рекорди створені для того, щоб їх бити. Моєю метою завжди було представляти свою країну, свій штат, свою вулицю, своє прізвище. І допомагати просувати гру вперед. Відтоді, як я був там, я зробив це. Ми створили команду мрії 1992 року, і я радий, що нам вдалося її зберегти", - цитує Дюранта BasketNews.

"Що стосується Лос-Анджелеса, то хто знає? Подивимося".

Читайте також: Ябуселе - про данк через ЛеБрона: Повішу цей постер у себе вдома

Коли його запитали про його шанси бути визнаним найвеличнішим гравцем збірної США за всю історію, Дюрант відмовився від цієї розмови.

"Для мене мова йдеться про просування гри на найбільшій арені, допомогу баскетболу США. Я навіть не думав про те, хто найкращий гравець. Ви просто намагаєтеся зробити якомога більше внеску в загальну картину".

Нагадаємо, що до Олімпіади-2024 Кевін Дюрант ставав чемпіоном Ігор у Лондоні (2012), Ріо-де-Жанейро (2016) і Токіо (2021).

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK