Тренер збірної України з футзалу: Сподіваюся, нам вдасться підготуватися до матчів відбору ЧС-2024

Олександр Косенко висловився про результати жеребкування основного раунду кваліфікації до ЧС-2024.
2022 г., 8 липня, 13:47
Олександр Косенко / УАФ
Олександр Косенко / УАФ

Наставник збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував результати жеребкування основного раунду кваліфікації до чемпіонату світу-2024, за підсумками якого "жовто-синім" випало зіграти з Нідерландами та Косово.

За словами фахівця, наразі команда не має планів на подальшу підготовку.

"Нідерландці нас обіграли на Євро-2022, тож намагатимемося взяти реванш за ту поразку. Однак це вже друге питання. Перемога потрібна нам насамперед тому, що це новий відбірковий цикл, хоча попередній поєдинок із Нідерландами додаватиме мотивації.

Косово – балканська збірна, всі вони непередбачувані. Гарна команда. Усі суперники готуються, вміють грати. Так, ми перемогли Косово з рахунком 7:1 у відборі ЧС-2020, але з кожним роком команди все більше розвиваються, з'являються нові гравці, багато хто натуралізує. Подивимося, які будуть зміни. Думаю, вони все одно намагаються розвивати футзал. Тож треба готуватися.

Сподіваюся, збірній України вдасться підготуватись до матчів основного раунду. Поки ми не маємо планів підготовки, самі розумієте ситуацію. Потрібно трохи почекати, зрозуміти, як пройде новий чемпіонат", - наводить слова Косенка прес-служба УАФ.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK