Відомий голлівудський актор раптово з'явився на турнірі з джіу-джитсу та виграв його

Талановита людина талановита у всьому.
2022 г., 21 вересня, 21:39
Том Харді / Getty Images
Том Харді / Getty Images

Нещодавно в англійському Мілтон-Кінсі відбувся турнір із бразильського джіу-джитсу, в якому взяв участь несподіваний гість заходу.

Як повідомляє CNN, зірка фільмів Дюнкерк, Шалений Макс: Дорога Гніву та багатьох інших Том Харді не лише взяв участь у турнірі, а й переміг у ньому. 45-річний англійський актор виграв золото на відкритому чемпіонаті UMAC.

У той час як глядачі та інші учасники були приголомшені появою Харді, організатори заявили, що він просто "стримав своє слово", пообіцявши прийти і позмагатися.

Мохамед Ітуман, рефері та представник організатора турніру Ultimate Martial Arts Championships, зізнався, що Харді погодився взяти участь у турнірі після його виступу на відкритому чемпіонаті REORG з джиу-джитсу в серпні. Ітуман був суддею на тому турнірі.

Ітуман також сказав, що UMAC тримали в таємниці появу голлівудської зірки, щоб уникнути будь-якого тиску на Харді перед змаганням. За словами Мохамеда, Том Харді домінував у своєму дивізіоні та пройшов кваліфікацію, перш ніж забрати додому головний приз.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Джіу-джитсу Том Харді

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK