Ураган повідомив, що їхнього футзаліста побили представники Сокола

Неприємна подія сталася в українському футзалі.
2023 г., 5 листопада, 08:25
Футзалісти Урагана / uragan.if.ua
Футзалісти Урагана / uragan.if.ua

Пресслужба Урагану повідомила про неприйнятну поведінку представників Сокола щодо їхнього гравця.

У заяві йдеться, що один із футзалістів Урагану після недограного поєдинку почув нецензурну лайку на свою адресу, а потім був побитий. У бійці взяв участь один із тренерів Сокола.

Читайте також: Екстра-ліга з футзалу: ХІТ обіграв МСК Харків у рамках першого матчу чвертьфіналу

"Сьогодні, 4 листопада, у місті Хмельницький проходила гра 9-го туру Vbet Екстра-ліги між командами Сокіл та Ураган. У зв'язку з тривалою повітряною тривогою, матч було зупинено на 17 хвилині з рахунком 2-0 на користь івано-франківців. Рішення про скасування матчу і перенесення гри було прийнято делегатом АФУ за письмовою згодою представників клубів о 14 годині 55 хв.

Після виходу з роздягальні, на сходах спорткомплексу, один із гравців команди Ураган почув на свою адресу нецензурну лайку, що продовжилася застосуванням фізичної сили з нанесенням тілесних ушкоджень.

Ініціатором цього побиття був один із колишніх спонсорів команди Сокіл. До побиття також долучився один із тренерів хмельничан, який у цей момент перебував поруч. У масову бійку це не переросло завдяки усвідомленню гравцями Урагану наслідків необережних дій.

Факт цих ганебних дій занесено до протоколу матчу. Також у травмпункті було проведено обстеження гравця для визначення тілесних ушкоджень.

Заяву від гравця для притягнення до відповідальності винних було зареєстровано в одному з відділень поліції м. Хмельницький. Представники НФК Ураган готують усі необхідні документи до КДК УАФ.

Віримо, що буде ухвалено справедливе рішення щодо запобігання повторенням подібних інцидентів у майбутньому, адже таким вчинкам не місце у спорті та житті", - ідеться в пресрелізі.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футзал Ураган

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK