Міністерство спорту отримало доручення розробити порядок допуску глядачів

Фанати скоро зможуть повернутися на арени.
2023 г., 1 грудня, 20:03
Getty Images
Getty Images

Фанати футболу та інших видів спорту незабаром зможуть бути присутніми на матчах своїх улюблених команд або заходах за участю улюблених спортсменів.

Як повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України, на сьогоднішньому засіданні Міністерство спорту отримало доручення розробити спеціальний механізм допуску вболівальників на турніри.

Читайте також: УПЛ: затверджені дати й час початку матчів другого туру, три поєдинки залежать від виступів збірної на Олімпіаді

"Наразі спільно з Міністерством внутрішніх справ, органами безпеки та обласними військовими адміністраціями ми розробляємо алгоритм, який дасть змогу зробити спортивні заходи доступними та максимально безпечними для глядачів.

Міністерство молоді та спорту звертає увагу, що після узгодження всіх деталей щодо реалізації цього рішення, міністерство окремо повідомить, коли глядачі зможуть повернутися на трибуни.

Очільник Мінмолодіжного спорту наголосив, що допуск глядачів на трибуни допоможе розвитку спортивної індустрії, покращить фінансовий стан спортивних організацій та зарядить вболівальників емоціями, які можна отримати лише на стадіоні", - йдеться у пресрелізі.

В.о. міністра спорту України Матвій Бідний зазначив, що це допоможе поліпшити фінансову ситуацію для арен і спортивних команд, але пріоритетом є безпека всіх учасників процесу.

"Повернення вболівальників допоможе стадіонам і клубам знову стати фінансово стабільними, і жодні телетрансляції не зможуть повністю замінити емоції на стадіоні. Але перше питання для нас - це безпека глядачів і спортсменів", - заявив чиновник.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK