Магучих: Дуже важко сфокусуватися на змаганнях, але ми ще раз довели, що українці – сильна нація.

Українка оцінила перемогу на етапі Діамантової Ліги.
2022 г., 19 червня, 10:50
Ярослава Магучіх / Getty Images
Ярослава Магучіх / Getty Images

Українська стрибунка у висоту Ярослава Магучих поділилася думками після перемоги на етапі Діамантової ліги у французькому Парижі.

За словами Магучих, українські спортсмени зараз доводять, що наша нація сильна духом.

"Це хороший результат для мене – 2.01. Велике задоволення стрибати на цьому стадіоні, адже за два роки в Парижі відбудуться Олімпійські ігри.

Дуже круто змагатися з нашими дівчатами з України, бо, на превеликий жаль, в Україні триває війна і ми готуємось в інших країнах. Дуже важко ментально сфокусуватися на стрибках, але ми ще раз показали, що українці – сильна нація, яка не здається. Ми стрибаємо, щоб зберегти нашу країну.

Ситуація жахлива для мене, бо я не можу повернутись додому, поки мій сезон не завершиться. Це станеться у вересні. Але я чекаю на це і намагаюся показувати найкращі результати на змаганнях, щоб допомогти нашій Україні.

Тепер я із моїм тренером. Нам дуже важко психологічно сфокусуватися на стрибках у висоту. Всі наші думки залишаються в Україні, ми читаємо новини, і ми дуже засмучені. Ми всі віримо, всі наші стрибки у висоту, всі наші спортсмени вірять, що це завершиться якнайшвидше.

Найбільше я зараз хочу миру у своїй країні – це велика мрія всіх українців, але якщо говорити про спорт, то це – світовий рекорд», – заявила українка в інтерв'ю. SRF.

Нагадаємо, на етапі Діамантової ліги в Парижі разом із Магучих на п'єдесталі опинилися Ірина Геращенко та Юлія Левченко.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK