NaVi виставили на трансфер гравця молодіжної команди

Кіберспортивний колектив готовий відпустити Данила headtr1ck Валітова.
2022 г., 2 вересня, 20:48
Данило headtr1ck Валітов / HLTV.org
Данило headtr1ck Валітов / HLTV.org

Кіберспортивний клуб NaVi оголосив, що відкритий до пропозицій щодо трансферу або оренди гравця молодіжної команди з CS:GO Данила headtr1ck Валітова.

"Сьогодні для мене дуже сумний і водночас радісний день. Даня - один із найкращих гравців NaVi Junior. Він заслуговує на можливість виступати на tier-1 рівні.

Читайте також: NaVi без шансів поступилися endsport на ESL Sport League 16

За більш ніж два роки в NaVi він показав себе справжнім професіоналом та майстром своєї справи. Разом з його особистими якостями, ігрові навички Дані роблять його ідеальним кандидатом для будь-якої топової команди.

headtr1ck - головна зірка Академічної ліги. Він грав у основному складі та чудово виступав на останніх турнірах. Даня давно переріс академію, і ми бажаємо дати йому шанс показати себе на вищому рівні", - наводить слова спортивного директора Амірана ami Рехвіашвілі офіційний сайт NaVi.

headtr1ck приєднався до академії у віці 15 років у квітні 2020 року. Чотири рази брав участь у WePlay Academy League (найкращий результат - срібло другого сезону). Виступав у ролі стендіну за основний склад NaVi CS:GO на ESL Pro League Season 15 та BLAST Premier: Fall Groups 2022.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: NaVi Natus Vincere NaVi Junior

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK