Valve анонсувала нову героїню в Dota 2 — це Muerta

У Dota 2 з’явиться нова героїня — Muerta.
2022 г., 4 листопада, 11:50

Анонс вже відбувся, це сталося під час офіційної трансляції турніру The International 2022 на Twitch. До речі, найкраще переглядати турніри з кіберспорту та заробляти на GGBET.

Новий персонаж вийде десь у 2023 році. Він стане 124-м героєм у Dota 2. Минулий персонаж вийшов у ніч на 24 лютого 2022 року, їм став Primal Beast. Чи випустіть Valve разом із Muerta новий патч, ще невідомо.

З початку Puppet Master і «Мертва мати» були найімовірнішими претендентами на роль наступного героя. Розробники обмежилися коротким тизером про Muerta, її реліз має відбутися на початку 2023 року.

Мексиканський колорит

Слово muerta з іспанської означає «мертвий» або «смерть». З першого погляду на персонажа відразу з’являється асоціація з мексиканською культурою, Днем мертвих. Це свято є аналогом звичного для сучасної культури Хелловіну.

Зовнішній вид Muerta, її наряд, атрибути відразу дають зрозуміти, що героїня знаходиться між двома світами. Подібні персонажі з латиноамериканським колоритом у Dota 2 є рідкістю. Помітно, що Valve в цілому змінила підхід до візуалізації: тепер герої починають більше нагадувати чемпіонів з League of Legends. Треба сказати, що Muerta надзвичайно схожа на Сенну, яка також вправляється з вогнепальною зброєю і силою душ мертвих.

Зв'язок з Асаном

Ґрунт для появи Muerta розробники підготували заздалегідь. Схоже, що ця героїня виявиться матір'ю Асана — чоловічої особистості Phantom Assassin. Її Valve додала у цьогорічний Battle Pass. Цікаво, що у Асана знайшли відразу декілька реплік, пов'язаних із Muerta, де він називає жінку своєю матір'ю. Відсилки до нової героїні можна знайти й під час купівлі Revenant's Brooch. Крім того, коли цей артефакт купує Асан, він каже: «Я залишу це... для неї» чи «Я повинен віднести це до місця її поховання». Схоже, що Revenant's Brooch є предметом самої Муерти.

Ким стане Muerta в Dota 2?

За останні 4 роки Valve випустила 8 нових персонажів. Більшість із них належали до категорії силачей. При цьому серед цих 8 персонажів не було ні одного керрі.

Розробники явно сконцентровані на створенні варіативних героїв, яких можна використовувати в різних ролях. Варто припустити, що Muerta буде теж флекс-персонажем, гравці зможуть ефективно юзати її на кількох позиціях. До речі в Dota, на відміну від тієї ж League of Legends, надзвичайно мало героїв із ручним вогнепальним знаряддям. Muerta стане третім із них після Sniper із гвинтівкою і Snapfire з дробовиком. Kunkka і Pangolier не враховуємо, бо в них це відбувається завдяки скінам.

Останні кадри тизера, ймовірно, натякають на ультімейт Muerta: перехід в новий, смертоносніший стан, в якому героїня викликає духів (як Death Prophet).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK