NaVi зазнали другої поразки на турнірі Dota Pro Circuit 2023

Український колектив провалює старт змагання.
2023 г., 10 січня, 16:27
NaVi
NaVi

10 січня в рамках Dota Pro Circuit 2023 EEU Tour 1 Division 1 зустрілись українська команда NaVi та сербська (російська) Team Spirit.

На першій карті здавалось, що у "народжених перемагати" немає жодних шансів, Spirit повністю зааутдрафтили суперників. Але український колектив впевнено розіграв все свої карти, та почав домінувати на карті вже з лейн-фази. Вже до середини гри стало ясно, что NaVi не відпустять цю гру, і вони справді завершили карту трохи більше, ніж за півгодини.

Але, на жаль, не вистачило запалу в наших хлопців на другу карту. Spirit знову прекрасно провели драфт-фазу та одразу ж забанили Рікімару, на якому swedenstrong завдав забагато болю супротивникам. Матч став відображенням першої битви, але тепер в інший бік. Як підсумок, 1:1 і наступна вирішаюча карта.

Шкода, але третій раунд українська організація віддала майже з самого початку. NaVI допустили багато помилок та не зуміли реалізувати можливості для того, щоб відігратись. Як підсумок, невдала гра призводить до другої поразки у двох матчах на старті турніру.


NaVi - Team Spirit 1:2


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK