NaVi - One Move: прогноз на матч DPC CIS Tour 1

Команди зустрінуться у рамках DPC CIS Tour 1. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2023 г., 15 січня, 10:30
Фани NaVi  / Getty Images
Фани NaVi / Getty Images

15 січня о 13:00 за київським часом в рамках DPC CIS Tour 1 зустрінуться між собою український колектив NaVi та російсько-білоруський склад One Move. 

Якби не хотілось фанатам "народжених перемагати" але цей матч буде носити статус битви аутсайдерів. NaVi мають в своєму активі два матча та дві поразки, One Move - також поки йдуть 0-2, обидві команди встигли програти лідерам дивізіону.

Тож перемагати треба обом командам, щоби хоча б спробувати зачепитись за те, щоб залишитись у першому дивізіоні, про вихід на мейждор обом колективам, схоже, можна забути.

Коеффіцієнт и ставки на матч NaVi - One Move

Можливо, за рахунок того, що "народжені перемагати" хоча б спалахами демонструють цікаву і впевнену гру, букмекери вважають їх фаворитами. В NaVi були шанси нав'язати свою гру і "спірітам", і DarkSide, але іноді складалось відчуття, що новачки - єдині, хто хоче і може грати.

One Move наразщі намагаються вибудувати гру навколо своїх лідерів AfterLife та phantomen, але виходить не дуже. Коллектив програв вчисту Hell Raisers, а потім забрали карту у Team Spirit, але виграти серію не змогли.

Прогноз букмекерів на матч NaVi - One Move

  • перемога NaVi - 1.58
  • перемога One Move - 2,31

Більш того, букмекери зовсім не вірять, що російська команда зможе взяти хоча б карту в українців, коефіцієнт на рахунок 2:0 - 2,90. І це при тому, що навіть рахунок 2:1 йде з коефіцієнтом 3,25.

Історія зустрічей NaVi - One Move

Команди зустрічались між собою лише один раз в рамках DPC CIS Tour 3. Тоді NaVi здолали тодішніх новачків верхнього дивізіону з рахунком 2:1.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Dota 2 NaVi

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK