S1mple: Кіберспортивне ком'юніті може змінити цей світ

Українець вірить у силу онлайн-комунікацій.
2023 г., 15 січня, 14:51
S1mple / HLTV
S1mple / HLTV

Снайпер NaVi Олександр S1mple Костилєв прокоментував здобуття нагороди найкращого гравця року від HLTV.

"Дякую всім, хто прийшов. Дякую HLTV за цю подію. Кіберспорту важливо зростати, ця премія — крок уперед. Дякую моїй команді. Останній раз я був у моїй країні 330 днів тому, усі тиммейти та клуб підтримували мене щодня. Я ніколи не  300 днів тому я відчув це, я відчув, що втратив себе.

Я хотів розвиватися у 2022 році, хотів, щоб моя команда ставала кращою у 2022 році, але... сталася війна. Це було дуже складно для мене, я зрозумів, що таке бути в депресії. Це складно, але звучить як виправдання, так? Всі ми, і я зокрема, ми можемо бути сильнішими всередині. Всі ми, і я, зокрема, можемо змінити цей світ. Важливо зрозуміти: глядачі на трансляції та гості у залі можуть змінити майбутнє. Як ми можемо побачити інші планети чи відкрити інші світи, якщо ми, люди, воюємо одне з одним?

Читайте також: HLTV Award Show-2022: FaZe - найкраща команда, B1ad3 став тренером року, трансвестит потрапив до топ-3 жіночих гравців

Найважливіше: хоч мені та моїм тиммейтам зараз сумно, я дуже пишаюся тим, що я українець. Я пишаюся своєю країною, собою та нашим президентом, який воює за свободу та демократію по всьому світу. Коли всі ми були молодшими, над нами були доросліші люди (батьки, дідусі, бабусі, брати чи сестри), які розповідали нам казки.  Головна казка була про добро і зло. Коли ми були молодими, то знали, що добро, а зло.

Якщо чесно, то іноді я був злим, 8-10 років, мені навіть подобалося. Але зараз ми всі виросли і можемо бачити різницю між добром та злом. Я вірю, що кіберспортивне ком'юніті може змінити цей світ і показати світові, як бути гарною людиною. Кіберспорт – один із найлегших в інтернеті шляхів показати людям, як спілкуватися один з одним і як краще ставитись один до одного. Дякую всім, хто прийшов. Слава Україні!  Героям слава!” – сказав кіберспортсмен.

Нагадаємо, Олександр S1mple Костилєв став першим кіберспортсменом в історії CS:GO, якого тричі обирали гравцем року.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: NaVi Oлександр s1mple Кoстильoв

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK