NaVi злякалися Vertigo та знищили FaZe

"Народжені перемагати" зуміли шокувати суперника і виграти зустріч із неоднозначним піком.
2023 г., 7 квітня, 20:42
HLTV
HLTV

У Копенгагені в рамках третього раунду відбору на Paris Major із CS:GO відбувся матч між двома найсильнішими командами світу останніх років - NaVi та FaZe.

Команди здивували ще до початку матчу, адже залишили на третю, вирішальну карту, карту Vertigo, яку обидва колективи в кожному матчі традиційно відправляють у бан. "Народжені перемагати" лише раз грали в офіційних зустрічах за всю свою історію (ще раз на товариському турнірі - прим.).

Першою картою був Inferno, на якому європейський колектив мав хорошу індивідуальну статистику за останні місяці, але українці змогли показати неймовірну гру за захист (12:3), а потім дотиснути після зміни сторін - 16:7.

Читайте також: Paris Major 2023: FaZe и Cloud9 определят последнего учасника

Далі був Ancient, на якому "народжені перемагати" мають набагато кращу статистику. Після вдалого початку кінцівку першої половини NaVi змазали - 7:8.

На стороні захисту український колектив зміг зібратися і показати свою найкращу гру, впевнено здолавши противника (16:11). Схоже, грати Vertigo NaVi не дуже хотілося.

Таким чином, NaVi пройшли в стадію легенд на останньому мейджорі в історії CS:GO. FaZe продовжить свою участь у кваліфікації.

NaVi - FaZe 2:0 (16:7, 16:11)

КЛЮЧОВІ СЛОВА: faze NaVi

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK