Українці Monte в дуже важкому матчі обіграли fnatic

Український колектив провів напружений матч.
2023 г., 13 травня, 19:53
Monte  / HLTV
Monte / HLTV

Старт матчу другого раунду для українців з Monte проти fnatic розпочався з технічної паузи. Після того, як всі проблеми вирішили, краще гру на мапі Vertigo розпочав європейський колектив.

Під кінець першої половини українці змогли вирівняти ситуацію, але їх зупинила ще одна технічна пауза, після якої Monte програли вперше за п'ять раундів.

В 25-му раунді команда з Монастирища вперше вийшла вперед. 

Кінцівка поєдинку пройшла в рівній і дуже напруженій боротьбі. Після того, як рахунок став 13:13 українська команда виграла два підряд і залишила суперника з не найкращою економікою, але це не завадило європейцям провести крутий раунд і врятуватися. В фінальному раунді основного часу Monte розпочали з "опен кіла", але все ж не найкращий закуп не дозволив їм перемогти. 15:15 - додаткові раунди.

Розпочала екстра-тайми команда SDY з двох виграних раундів, але третій за захист виграти не вдалося. Після розміну двома наступними раундами Monte заробили черговий матч-поінт і, нарешті, змогли його реалізувати!

Paris Major 2023, 2-й раунд
fnatic - Monte 0:1 (Vertigo 17:19)

Нагадаємо, що раніше свій матч другого туру програли хлопці з NaVi. На ISPORT також доступні розклад та результати всіх матчів BLAST.tv Paris Major 2023.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK