"Woro2k, ти тупий" vs "S1mple, я тебе знищу": лідери NaVi та Monte вперше зіграють після сварки

ISPORT.ua представляє анонс і прогноз на поєдинок Blast Paris Major 2023.
2023 г., 15 травня, 11:14
Олександр
Олександр "S1mple" Костилєв і Володимир "Woro2k" Велетнюк / HLTV

У понеділок, 15 травня, у рамках турніру в дисципліні Counter Strike: Global Offensive - Blast Paris Major 2023 - зіграють українські команди Natus Vincere і Monte.

Команди виступають на стадії Legends Stage, маючи рекорд - 2:1. Переможець очного протистояння, яке пройде у форматі bo3, вийде в Champions Stage, а той, хто програє, отримає останній шанс вийти в плей-оф, зігравши ще один матч.

Напередодні гри ISPORT.ua представляє анонс зустрічі, яка визначить найсильнішого серед українських команд.

Результати команд

Monte починали свій шлях на турнірі зі стадії - Challenger Stage. Українці в першому турі в близькій грі поступилися Faze (14:16), а потім впевнено рознесли бразильців Fluxo (16:8). У третьому турі Monte програли росіянам Forze (6:16).

Попри те, що підопічним Сергія "lmbt" Бежанова не можна було більше програвати, вони пробилися до стадії Легенд. Спочатку вони здолали The Mongolz (2:0) у форматі bo3, а потім бразильців - paiN (2:0).

Читайте також: Стікери українців: Valve випустила стікери паризького мейджора з CS:GO

Зі стадії Легенд свою участь розпочали Natus Vincere. Кіберспортсмени, що представляють Україну, стартували з упевненою перемогою над Gamer Legion (16:10), однак потім були знищені американською командою Liquid (8:16). Третій тур подарував невелику інтригу, адже зустрічалися NaVi та NiP, де виступає українець Данило "headtr1ck" Валітов. Зустріч вийшла трохи односторонньою - 16:9 на користь "народжених перемагати".

Monte були аутсайдерами на вихід у плей-офф Blast Paris Major 2023, проте в перших зустрічах вони шокували глядачів і здобули перемоги над Furia (16:7) і Fnatic (19:17). Українська команда могла вже бути в плей-оф, але програла господарям змагання Vitality у форматі bo3 (0:2).

Сварка снайперів

У вересні 2022 року снайпер команди NaVi Олександр "S1mple" Костилєв і снайпер команди Monte Володимир "Woro2k" Велетнюк узяли участь у турнірі ветеранів Kinguin Legends. Команда, у якій також виступали Edward, sdy та Bondik, зуміла дістатися до фіналу, однак там поступилася.

Між S1mple і Woro2k сталася сварка. Представник Monte дорікнув співвітчизнику в тому, що той занадто токсичний. У підсумку між гравцями сталася перепалка в Twitter.

  • Woro2k: "Ніякого задоволення грати з тобою після першої карти, s1mple. Прикро усвідомлювати, що твій улюблений гравець сам нічого не робить, а тільки скаржиться і говорить щось іншим".
  • s1mple: "Усе нормально. Одного разу ти зрозумієш, що таке командна гра в шутерах. Можливо, ти почнеш відкривати рота і давати інформацію, щоб тіммейтам подобалося з тобою грати. Час мине швидко. Починай прогресувати".
  • Woro2k: "Ти думаєш, що чиясь помилка або погане спілкування в раунді дає тобі можливість скаржитися і поливати когось лайном? Скільки разів за кар'єру ти програвав дурні раунди? Кумедно чути все це. Бажаю тобі почати прогресувати до початку плей-офф ESL Pro League Season 16".
  • s1mple: "Я думаю, що ти тупий гравець. Ось що я думаю".
  • Woro2k: "Приборкай своє его, тому що прийде час, коли я знищу тебе на турнірах. Так, можливо, не відразу, але цей час прийде".

Прогноз

Monte - одна з команд, які провели найбільшу кількість ігор за останні три місяці. На турнірі вони змогли успішно повернутися і пробитися в стадію Легенд. Чи вийде далі? Хотілося б, однак у матчі NaVi є суттєвий фаворит.

"Народжені перемагати" показують відмінну гру, взаєморозуміння, а фатальна гра з Liquid - це справа випадку. Перевагою NaVi також є досвід того, як закривати ключові ігри, а в плані тиску їм особливо немає рівних. Monte - більш чутливі до тиску, а з огляду на те, що це їхній перший мейджор, то це більше переживають.

Варто очікувати, що команди зіграють три карти, а в плей-офф путівку отримає NaVi. У Monte ще буде шанс пробитися в Legends Stage, але в наступній грі.

Прогноз: перемога NaVi (2:1).


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK