NaVi програли неймовірну кількість матч-поінтів FaZe та вилетіли з Paris Major

NaVi провели фінальний матч стадії Легенд.
2023 г., 16 травня, 16:16
HLTV
HLTV

Українська команда Natus Vincere в зіграла проти FaZe в поєдинку, переможець якого проходив в плей-офф Paris Major, а переможений вилітав з турніру.

Команди обрали своїми мапами Overpass (FaZe) та Mirage (NaVi), але, що цікаво, свої піки обидва колективи програли. При цьому Natus Vincere на своєму виборі не мали жодного шансів взагалі.

Вирішалось все на на фінальному Anubis. За захист краще себе показали "народжені перемагати" і навіть після зміни сторін вони також були кращими, після 24-го раунду рахунок став 15:9 на користь українців, але одразу 6 матч-поінтів вони реалізувати не змогли і FaZe перевели матч на овер-тайми.

На додаткових раундах FaZe забрали 3 з 4 перших раундів і заробили собі два матч-поінти, але реалізувати жоден так і не змогли. Нас чекала друга серія додаткових раундів і після першої половини попереду знову був європейський стак. Та цього разу вони все ж змогли реалізувати свою перевагу і виграти мапу і матч загалом.

NaVi - FaZe 1:2 (Overpass 16:13, Mirage 5:16, Anubis 19:22)

На ISPORT доступні результати та розклад всіх матчів BLAST Paris Major 2023. Хто з ким зіграє в плей-офф стане відомо трішки згодом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK