Monte, B8, IKLA та багато інших команд не пройшли кваліфікацію до турніру Gamers8

В другий день кваліфікації пройшли тільки два українські гравці.
2023 г., 12 липня, 11:38
Monte
Monte

Напередодні стартувала кваліфікація до турніру Gamers8 з CS:GO, в якій взяли участь багато українських команд, міксів та гравців.

Тим не менше, вдалим перший день кваліфікації не став.

Учасники плей-офф останнього мейджору Monte стартували з другого раунду, де обіграли росіян liTTle clan, потім були сильнішими за ще одних представників терористичної держави - Ha MaSSe. А ось з данською командою Espionage українці, які грали зі стенд-іном fessor, впоратися не змогли (12:16).

Колектив B8 пройшов такий самий шлях - перемоги в другому та третьому раунді та поразка від Aurora_Gaming в третьому (11:16).

Хлопці з SHAPITO мусили починати свій шлях з першого раунду і змогли здолати одразу трьох опонентів, але проти 12-х сіяних португальців SAW сил вже не вистачило (10:16).

Команда ESC Gaming, в складі якої виступають легендарні Edward та bondik, пройшла перший раунд, але в другому суперниками стали Astralis, яких перемогти не вдалося (9:16).

Найбільший успіх був у колективу MB, які змогли подолати одразу чотирьох супротивників, але в п'ятому раунді все ж вилетіли, програвши ALTERNATE aTTaX (13:16).

В стадію чвертьфіналу разом з NiP зміг пройти українець Даня headtr1ck Валітов, який на цій стадії протистоятиме Saw, а в півфіналі може зустрітися проти Владислава leri511 Дриги, який грає з росіянцями в команді ex-Hydra.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK