Гравець НФЛ отримав 11-матчеве усунення та найбільший штраф в історії ліги за сексуальні домагання

При цьому футболіст продовжує заявляти, що він невинний.
2022 г., 18 серпня, 23:30
Дешон Вотсон / Getty Images
Дешон Вотсон / Getty Images

Квотербек Клівленд Браунс Дешон Вотсон та НФЛ домовилися про дискваліфікацію на 11 ігор, поклавши край апеляції з приводу тривалості дискваліфікації, передає The Athletic.

Вотсон також отримає штраф у розмірі 5 мільйонів доларів і він має пройти консультацію. Це найбільший штраф для гравця історії ліги. Спочатку гравця було дискваліфіковано на шість ігор після того, як понад 20 масажисток звинуватили його в сексуальних домаганнях.

Читайте також: Том Брэди получит по контракту с ТВ больше, чем за всю свою карьеру футболиста

Штраф Вотсона та внески НФЛ та Браунс у розмірі 1 мільйона кожен створять фонд у розмірі 7 мільйонів відповідно до інструкцій ліги.

Цей фонд підтримуватиме роботу некомерційних організацій по всій країні, які навчають молодих людей здоровим стосункам, сприяють освіті та запобіганню сексуальним домаганням та посяганням.

Вотсону так і не було пред'явлено звинувачення у скоєнні кримінального злочину, але він досяг цивільного врегулювання з більш ніж 20 своїми обвинувачами.

Дешон вперше публічно сказав, що йому "справді шкода" в заздалегідь записаному інтерв'ю, яке транслювалося в Клівленді перед першою передсезонною грою команди минулого тижня.

Потім футболіст провів прес-конференцію, під час якої він заявив, що не вважає себе винним у чомусь. Але, незважаючи на це, він все одно пішов на угоду щодо дискваліфікації та штрафу через необхідність "продовжувати жити своїм життям та продовжувати свою кар'єру".


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK