ПФК Вибір переможно стартував на клубному ЧС з пляжного футболу

Підопічні Костянтина Андрєєва переграли кіпрський Пафос у першому турі групового етапу.
17 вересня, 16:52
ПФК Вибір / beachsoccer.com
ПФК Вибір / beachsoccer.com

Близько місяця тому ПФК Вибір з Дніпра став віце-чемпіоном України з пляжного футболу. Підопічні Констянтина Андрєєва завоювали "срібло" турніру, поступившись лише київській команді Артур М'юзік у фіналі турніру.

Обидві команди представляють Україну на клубному ЧС-2024, що проходить на Сардинії (Італія). 24 клуби з усього світу змагаються за "золото" клубного Мундіалю.

Читайте також: Збірна України з пляжного футболу потрапила до групи F на кваліфікації на ЧС-2025

Першими на "пісок" вийшли футболісти Вибора, які у першому турі групового етапу змагались проти ПФК Пафос (Кіпр).  Дніпрянам вдалося відкрити рахунок вже на старті зустрічі - м'яч у власні ворота "зрізав" бразильський легіонер суперників. Перший тайм так і дограли.

У другій половині зустрічі Пафосу вдалося зрівняти рахунок - хороший удар вдався футболісту кіпріотів. Найголовніші пристрасті вирували на майданчику у третій дванадцятихвилинці.

Вибір - Пафос
Вибір - Пафос / Джерело: beachsoccer.com

Відтак, у середині третього тайму Дмитро Войтенко повернув лідерство українській команді - футболіст завершив зразкову комбінацію ударом у порожні ворота. Проте, кіпріоти знову зрівняли рахунок - з гарматним пострілом не впорався наш голкіпер. Вибір знову зумів вийти вперед за півтори хвилини до кінця гри - Сергій Дубовик вдало зіграв на добиванні. Пафос не думав здаватися і знову швидко зрівняв рахунок, перевівши матч в екстратайм, за підсумками якого нас очікувала серія пенальті, де влучнішими виявились футболісти ПФК Вибір 3:3 (4:3 в серії пенальті).

ПФК Вибір - ПФК Пафос 3:3 (4:3 в серії пенальті)

Голи: автогол, Войтенко, Дубовик. В серії пенальті за Вибір забивали: Озу, Бенжамін, Войтенко, Касаткін.

Варто зазначити, сьогодні, 17 вересня, свій матч проведе і Артур М'юзік. Команда Віталія Сидоренка зустрінеться з представниками Ізраїлю. Початок матчу заплановано на 17:30 за київським часом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: пляжний футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK