Артур М'юзік посів дев'яте місце на клубному ЧС з пляжного футболу, здійснивши нереальний камбек у матчі за престиж

"Музиканти" завершили турнір на 9 сходинці.
Сьогодні, 13:29
Артур М'юзік / beachsoccer.com
Артур М'юзік / beachsoccer.com

Київський Артур М'юзік прикро поступився кіпрському Пафосу у 1/8 фіналу клубного чемпіонату світу з пляжного футболу. Кияни були змушені задовольнитися лише "матчем престижу" - грою за 9  місце проти латвійської Риги.

Читайте також: Збірна України з пляжного футболу потрапила до групи F на кваліфікації на ЧС-2025

У першій половині зустрічі латвійці діяли куди активніше та спромоглися забити двічі - точні постріли в активі Рафінії, який забив на початку тайму, та Грісліла, що подвоїв перевагу своєї команди ближче до першої перерви. Киянам ніяк не вдавалося вразити ворота Риги.

У другому таймі рахунок взагалі став розгромним. Хороший точний удар вдався латвійському форварду Риги, але саме третій гол "розбудив" підопічних Шклярука. Ще у другій дванадцятихвилинці Андрій Пашко зумів відквитати один гол, подарувавши надію уболівальникам.

Третя половина гри була повністю за "музикантами". Спочатку Пашко оформив дубль, потім неймовірний постріл вдався голкіперу киян Нерушу - і ось рахунок вже рівний 3:3. А переможний м'яч у ворота Риги забив Листопад.

Артур М'юзік - Рига 4:3

Голи: Пашко (2), Неруш, Листопад.

Нагадаємо, інша українська команда Вибір сьогодні, 22 вересня, побореться за бронзові медалі клубного чемпіонату світу проти команди з Китаю.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: пляжний футбол

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK