Тренер Вибора: Ще раз підкреслили важливість боротьби України проти рашистськоі навали

Костянтин Андрєєв поділився емоціями від виступу своєї команди на клубному ЧС, легіонерах та війні в Україні.
Вчора, 23:07
Констянтин Андрєєв
Констянтин Андрєєв

Минулого вікенду на Сардинії (Італії) завершився клубний чемпіонат світу з пляжного футболу, де ПФК Вибір з Дніпра посів четверту сходинку.

Головний тренер дніпрян Констянтин Андрєєв, спеціально для ISPORT.UA, підбив підсумки турніру для своєї команди:

В цілому виступ команди оцінюю позитивно, але протягом турніру хотілось більшого, тим паче бачили, що можемо це зробити. Не вистачило функціональної готовності  на фінальні матчі, особливо після 1/4 фіналу, коли було дві гри в день", - заявив Андрєєв.

Читайте також: ПФК Вибір посів 4 місце на клубному ЧС з пляжного футболу

Фахівець окремо оцінив внесок легіонерів у підсумковий успіх команди з Дніпра. На турнірі за Вибір грали японець Озу та бразилець Бенжамін:

"Легіонери показали свій високий рівень майстерності, дуже підсилили нашу команду. Це неоціненний досвід для молодих та інших гравців, пограти з такими світовими майстрами, професіоналами свого діла. Вони проявили себе як великі професіонали, дуже їм вдячні", - додав тренер.

Читайте також: Збірна Естонії відмовилась грати проти Білорусі у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу

Під час війни важливо не тільки грати у футбол, а ще й робити так, щоб світова спільнота не забувала про ситуацію в Україні. Тренер розповів, як італійці та інші фанати з усього світу відносяться до війни в Україні:

Підтримка вболівальників дуже відчувалась, надавала нам сил та наснаги. Багато хто питав щодо поточної ситуації в зараз в Україні, виражали свої співчуття та пропонували підтримку. Своєю присутністю на цьому турнірі Вибір ще раз підкреслив важливість боротьби України проти рашистської навали в нашій країні та боротьби проти них.

Слава Збройним Силам України, що дають нам змогу грати та захищають нашу країну !!! Завдяки ЗСУ ми маємо право виборювати почесні місця на міжнародних турнірах", - резюмував Констянтин.

Нагадаємо, Вибір посів 4 місце на клубному ЧС з пляжного футболу. Артур М'юзік завершив турнір на четвертій сходинці.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK