Верняєв: Говорити, що спорт поза політикою було моєю великою помилкою

Український гімнаст поділився думками про відому пропагандистську тезу.
2022 г., 11 липня, 19:01
Олег Верняєв / Getty Images
Олег Верняєв / Getty Images

Відомий український гімнаст, олімпійський чемпіон Олег Верняєв розповів про своє ставлення до тези "спорт поза політикою".

Спортсмен заявив, що раніше дотримувався цієї думки, але за кілька тижнів після початку повномасштабного вторгнення передумав.

Читайте також: Верняєв - про війну: Моє ставлення до російських та деяких українських колег змінилося

Я відписався у всіх соцмережах, видаляв усі фотографії, де миготить хоч щось таке.

Ми нічого не обговорювали раніше. Здебільшого такого не було. Не було такої різкої потреби, як зараз, не було такої ситуації. Неправильно лояльно ставився.

Я теж раніше казав, що спорт поза політикою, але це була моя величезна помилка. Кардинально я переосмислив через пару тижнів після повномасштабного вторгнення, бо мені почали писати з Росії: "Чувак, як ти так перевзувся? Як ти так переодягся? Ти ж завжди був такий... Ти що віриш у це все?"

Я не вірю не нашим ЗМІ, ані вашим. Я вірю, що в мене дівчинка знайома просиділа два тижні в Ірпені і те, що вона мені розповідала, вона моя хороша знайома і вона не брехатиме, я в це вірю. Я вірю, що у мене поряд з будинком у Вишневому, у Гатні прилетіло, 3 приватні будинки – 1 у мотлох, а 2 осколками. Ось у це я вірю.

А те, що ви мені розповідаєте мені, розповідайте собі. Ви там любите, як то кажуть, терпіти і слухати, то слухайте. А я дивлюся за фактами того, що відбувається.

Мені з Харкова мій друг Ваня Куриленко розповідав, як він там. Його історії їхнього Харкова – це щось із чимось, Ворогу не забажаєш.

Я тоді зрозумів", – прокоментував Верняєв.

Джерело:  FootballHub


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK