"Готові вітати поплічників терору?": Верняєв показав, як російські спортсмени допомагають армії окупантів

Український спортсмен не розуміє наміру МОК допустити до змагань представників країни-агресора.
2023 г., 1 лютого, 20:48
Олег Верняєв / Getty Images
Олег Верняєв / Getty Images

Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв показав відео, у якому представники російської окупаційної армії дякують спортсменам зі своєї країни за допомогу в придбанні обладнання.

Таким чином український спортсмен відреагував на прагнення Міжнародного олімпійського комітету допустити російських і білоруських спортсменів до змагань, зокрема до Олімпіади-2024 в Парижі.

Читайте також: "У росіян золота медаль за депортацію дітей та зґвалтування жінок": Кличко звернувся до президента МОК

"Збірна росії зі спортивної гімнастики підтримує армію країни, яка знищує моє рідне місто, мій рідний Донбас, мою Україну! На відео військові країни-агресора дякують російським спортсменам Нікітє Наґорному, Давіду, Дєнісу й Артуру за придбаний квадрокоптер і допомогу армії. Гімнасти з росії виступають за "рускій мір", за геноцид українського народу, за терор на території нашої держави.

І невже цих людей Міжнародний олімпійський комітет хоче допустити до Олімпійських ігор-2024 у Парижі? Невже олімпійська спільнота готова вітати поплічників терору? рф створює загрозу для всього світу, і міжнародне співтовариство після трагічних подій у Маріуполі, Бучі, Дніпрі та інших містах нашої країни має це розуміти!" - написав Верняєв у Instagram.

Раніше Міністр молоді та спорту України та президент НОК України Вадим Гутцайт не виключив, що українські спортсмени можуть бойкотувати Олімпіаду, якщо до змагань буде допущено росіян і білорусів, питання про повернення яких почав розглядати МОК.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK