Абраменко достроково завершив сезон через важку травму

В українця діагностували розрив хрестоподібних зв'язок
2023 г., 2 лютого, 23:46
Олександр Абраменко
Олександр Абраменко

Олімпійський чемпіон із фристайлу Олександр Абраменко оголосив, що він змушений достроково завершити свій сезон через розрив хрестоподібної зв'язки коліна.

Після проведення МРТ діагноз показав, що у нього розрив хрестоподібної зв'язки, розтягнення задньої хрестоподібної зв'язки і пошкодження кістки.

Читайте також: МОК засудив рішення України бойкотувати Олімпіаду в разі допуску росіян

За словами Абраменка, це може вплинути на можливість продовження кар'єри.

"Ми пішли, зробили МРТ, і нам дали діагноз, що там розрив хрестоподібної зв'язки коліна, розтягнення заднього хреста і пошкодження кісток. Тобто стандартний набір фристайліста.

Це тільки операція, тільки так відновиш. Теж саме я мав на іншому коліні перед Олімпіадою-2018. Це дев'ять місяців реабілітації. Цей сезон для мене закінчений.

Я розчарований тим, що не зможу виступити на чемпіонаті світу. Дуже хотів. Знову щось завадило позмагатися в командних змаганнях.

Потрібно зробити операцію і будемо дивитися, як піде відновлення. Можуть бути нюанси, тобто для життя звичайного все буде добре, але для нашого виду спорту може турбувати дуже сильно. Чи кінець кар'єри - не скажу. Будемо дивитися, як усе розвиватиметься. Може мені дуже захочеться ще, а може й не захочеться", - сказав Абраменко.

Варто зазначити, що на минулих олімпійських іграх у Пекіні фристайлер завоював срібну медаль.
 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK