Стало відомо, скільки українських спортсменів загинуло на війні

Вадим Гутцайт повідомив кількість людей, які віддали життя за Україну.
2023 г., 23 травня, 14:10
Вадим Гутцайт / hsl.com.ua
Вадим Гутцайт / hsl.com.ua

Міністр молоді та спорту України, президент НОК Вадим Гутцайт розповів, скільки українських спортсменів загинуло через повномасштабну війну з Росією.

Функціонер опублікував пост на своїй сторінці у Facebook, де відзначив внесок полеглих героїв.

"Герої серед нас. І кожен із нас - герой. Тому що разом стоїмо за незалежність і свободу, перемогу і мир, успішне майбутнє і розвиток нашої України. Історія українського народу вистраждана й окроплена кров'ю сміливих, нескорених і відданих героїв України. І сьогодні ми відзначаємо День героїв України.

Шануємо тих, хто боровся за волю України, за інтереси та цілісність нашої держави. Висловлюємо вдячність захисникам, які нині протистоять російській агресії та окупації. Світла пам'ять і ангелам спорту. 293 спортсмени, тренери та працівники фізичної культури загинули на цій війні".

Читайте також: "Немає жодних мотивів": Українська легкоатлетка отримала підозру від НАБУ

З вірою в перемогу та наших захисників чекаємо на повернення майже трьох тисяч наших колег, які нині захищають інтереси держави у складі ЗСУ та Нацгвардії. Щиро радіємо кожному, хто повернувся з полону. Бажаю всім непохитної віри та незламності духу. Разом ми сильні. Разом до перемоги. Слава Україні. Героям слава", - написав Гутцайт.

Раніше повідомлялося, що президент Міжнародної федерації дзюдо відреагував на бойкот Україною чемпіонату світу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK