Зрадила Батьківщину: Клочкова продовжила жити в окупованому Криму після повномасштабного вторгнення

Багаторазова олімпійська чемпіонка і "Герой України" обрала звичний для себе бік країни-терориста.
2023 г., 25 травня, 20:55
Яна Клочкова / Getty Images
Яна Клочкова / Getty Images

У складі зрадників України, які обрали "темну сторону", з'явилося поповнення.

Як стало відомо, українка Яна Клочкова навіть після повномасштабного вторгнення не змогла зрозуміти на чиєму боці правда і живе в окупованому Криму. Про це повідомив Слава Дьомін

Читайте також: Українська тенісистка Страхова зіграла в парі з росіянкою

"Звання чмоня тижня отримує колишня "золота рибка" Яна Клочкова. Виявляється, плавчиня разом із батьками та сином живе в тимчасово окупованому Криму.

Свою сторінку в Instagram Яна закрила, про війну мовчить і за майже півтора року вона жодного слова не сказала про повномасштабне вторгнення. Спортсменка вирішила остаточно пробити дно, адже вона все ще веде сторінку в російській соцмережі ВКонтакте", - розповів Дьомін.

Варто зазначити, що Клочкова жила в Криму вже давно. Ще 2021 року вона підтверджувала, що проживає там разом із батьками та своїм сином Олександром. Також два роки тому Яна скаржилася, що не отримала запрошення на святкування з приводу 30-річчя Незалежності України.

Нагадаємо, екс-пловчиня ставала чотириразовою олімпійською чемпіонкою, отримала звання Героя України, а також була депутатом Харківської міської ради від проросійської Партії Регіонів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK