Харлан - срібна призерка Кубка Світу

В Болгарії відбувся етап Кубка Світу з фехтування на шаблях.
18 травня, 16:59
Ольга Харлан / Getty Images
Ольга Харлан / Getty Images

У болгарському місті Пловдив відбувається останній Кубок світу сезону, в якому також беруть участь представниці жіночої збірної України у змаганнях з шаблею. 

Лідер нашої команди прославлена Ольга Харлан розпочала змагання з перемоги над росіянкою смірновою, через яку її в минулому році дискваліфікували на чемпіонаті світу.

Потім були дві сутички з італійками, в яких проблем Ольга не мала - Елоїз Пассаро перемогла 15:7, а Розеллу Грегоріо - 15:5.

В чвертьфіналі Харлан пройшла Елізабет Тартаковськи з США (15:8), а в 1/2 фіналу зійшлась з японкою Місакі Емурою. Ця зустріч була важча, ніж попередні. Хоч українка і вела в рахунку 14:10, суперниця змогла скоротити до мінімуму, але 15-й удар все ж був за нашою зірковою фехтувальницею.

В фіналі протистояла Ользі француженка Сара Бальзер, яка одразу заволоділа ініціативою. Після перших 15 раундів Харлан поступалась 4:11, і хоча наступні три раунди вона виграла, повноцінний камбек зробити не вдалося.

Фінал

Сара Бальзер (Франція) - Ольга Харлан (Україна) 15:8

Щодо інших українських шаблісток, то Юлія Бакастова вилетіла на стадії 1/32 фіналу, так само як і Олена Кравацька з Аліною Комащук, а ось Вікторія Коротченко програла представниці Алжиру ще в попередньому раунді.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ольга Харлан

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK