Джейк Пол – Макгрегору: Ти дружині зраджуєш частіше, ніж б'єшся

Американець вирішив знову зачепити колишнього чемпіона змішаних єдиноборств.
2022 г., 13 липня, 21:54
Пол та Макгрегор / Getty Images
Пол та Макгрегор / Getty Images

Відеоблогер Джейк Пол відповів екс-чемпіону UFC у двох вагових категоріях Конору Макгрегору, який раніше назвав боксера-початківця нікчемністю.

"Конор, Конор, Конор – у твіттері ти з'являєшся набагато частіше, ніж у октагоні. Припиняй приймати тренболон і почни приймати поєдинки.

Ти дружині зраджуєш частіше, ніж б'єшся. У тебе збилися всі пріоритети. Відклади пляшку убік і повертайся до боїв. Ти не вигравав уже п'ять років, а твоя остання перемога була над Ковбоєм, котрий після зустрічі з тобою так і не зміг перервати низку поразок.

У своєму твіті ти кажеш, що я пусте місце.  Ну, ти маєш рацію. Я звичайний guy з Огайо – я дійсно "ніхто". Але давай згадаємо твій шостий бій – на арені було двоє людей. Я ж свій шостий бій проведу в Мекці боксу - Медісон Сквер Гарден. І я знаю, що ти стежитимеш за цією сутичкою, малюку.

Читайте також: Масвідаль запропонував Макгрегор побитися за титул BMF

Ти багато про мене говориш, але я ділюся мільйонами доларів з бійцями, яким не доплачують, поки ти ділиш повію з Дейною Уайтом. Ууупс, пробач Конор. Я знаю, що твоя піар-команда намагається приховати відео. Не варто тобі нариватися на мене. Це моя гра. У місті новий король. Я тепер тут усім керую.

Поповни дефіцит кальцію, припини ламати кістки і давай вийдемо на ринг і зробимо 200 мільйонів доларів. Конор, хоч би що ти казав, ми не на одному рівні. Я сам собі бос. Так, бій із Мейвезером приніс 100 мільйонів, але Дейна забрав у тебе половину цієї суми. Не забувай, що ти постійно втрачаєш половину своїх грошей.

Кидай пити, видаляй Твіттер, повертайся на ринг і заткни свій рот, інакше я прийду і сам тобі мізки вправлю. Не жартуй зі мною, Коноре", - сказав Пол в інтерв'ю MMA Fighting.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK