Чемпіон UFC у напівсередній вазі Камару Усман зіграв роль у "Чорній пантері 2"

Раніше боєць неодноразово натякав на бажання зіграти головну роль у цьому фільмі.
2022 г., 30 липня, 21:20
Камару Усман / Getty Images
Камару Усман / Getty Images

Чемпіон UFC у напівсередній вазі Камару Усман готується до захисту титулу проти Леона Едвардса в серпні, але вже зовсім скоро він вперше побачить себе на кіноекрані.

Як повідомляє MMA Fighting, американський боєць повинен з'явитися в майбутньому сиквелі "Чорна пантера: Ваканда назавжди", який вийде в прокат 11 листопада.

Член Залу слави UFC Даніель Корм'є вперше згадав роль Усмана під час зважування UFC 277. Додаткові джерела підтвердили цю новину.

Читайте також: Марлон Вєра: Діаз може показати Чімаєву те, чого ми раніше не бачили

Невідомо, яку роль Камару зіграє у фільмі режисера Райана Куглера, який продовжує історію "Чорної пантери" після трагічної смерті виконавця ролі головного героя Чедвіка Боузмена у 2020 році.

Чинний чемпіон UFC давно виявляв своє бажання здобути роль у сиквелі "Чорної пантери". Понад 4 роки тому він публікував у себе в Instagram фото, на якому його зображено в костюмі Чорної пантери.

Захищати свій пояс проти Леона Едвардса він буде на UFC 278. Усман висловив зацікавленість у зміні вагової категорії, якщо він утримає статус чемпіона в напівсередній вазі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: ММА UFC Камару Усман

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK