Нейт Діаз оголосив про те, що покидає UFC

Американець залишає відомий промоушен.
2022 г., 11 вересня, 09:24
Нейт Діаз / Getty Images
Нейт Діаз / Getty Images

Топовий напівсередньоваговик Нейт Діаз заявив, що залишає UFC після перемоги над Тоні Фергюсоном у рамках турніру в Нью-Йорку.

"Я тут тільки для того, щоб виконувати свою роботу. У мене залишався лише один бій у UFC. І мені дістався гідний суперник.

Усі знають, що між мною та UFC були стосунки кохання та ненависті весь той час, що я тут був. Привіт Дані Уайту, Лоренцо Фертітте та Хантеру Кемпбеллу.  Дякую їм за те, що надавали платформу для всіх, у тому числі й для мене.

Читайте також: Чімаєв задушливим прийомом переміг Холланда в першому раунді на UFC 279

Я відчуваю, що я мав найдовшу і найуспішнішу кар'єру в UFC. Я перевершив усіх по зарплаті, перевершив усіх з виживання, і я хочу піти з UFC не деякий час. Мені потрібно показати всім цим бійцям у UFC, як узяти на себе відповідальність у іншому виді спорту.

Тому що Конор Макгрегор не знав, як це зробити, і ніхто з інших бійців не знає, як це робити. Так що я збираюся взяти іншу професію і стати найкращим у цій справі. Покажу всім, і тоді я повернуся сюди, щоб отримати пояс UFC. Найкращий титул у світі", – сказав Діаз після бою.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: UFC Нейт Діаз

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK