Волкановські: Хочу побачити, як легко Махачєв зламається

Австралієць готовий побити нового чемпіона.
2022 г., 27 жовтня, 13:20
Алекс Волкановські / Getty Images
Алекс Волкановські / Getty Images

Чемпіон у напівлегкій вазі UFC Алекс Волкановські поділився очікуваннями від бою з чемпіоном легкого дивізіону Ісламом Махачєвим.

"Я не збираюся стояти перед ним. За всієї поваги до Чарльза Олівейри, я заздалегідь говорив, що Іслам переможе, тому що Чарльз занадто прямолінійний: він стоїть перед суперником або йде на нього, тому по ньому легко потрапити і перевести.

Зі мною такого не буде. Я збираюся багато рухатися, і це стане проблемою для Махачєва, тому що він втратить комфортну позицію для проходу в ноги. Я чудово рухаюся, і мою роботу на ногах буде важко прорахувати.

Іслам називає мене коротуном, але навіть не розуміє, що це допомагає мені в боях із такими хлопцями, як він.

Читайте також: Волкановські: З нетерпінням чекаю, коли мене оголосять аутсайдером бою з Махачєвим

Так, перевага у вазі та габаритах має значення, але я маленький і кремезний, і тому такого коротуна як я дуже важко перекласти і ще важче втримати внизу. Тим більше, що я працюватиму над цим наступні три-чотири місяці.

З нетерпінням чекаю на можливість побачити обличчя Махачєва, коли він зрозуміє, що все не так просто, як він очікував. Хочу побачити, як легко він зламається, коли все піде не так, як він планував", – сказав Волкановські в інтерв'ю Submission Radio.

Нагадаємо, бій Волкановські - Махачєв може відбутися у лютому на UFC 284 в Австралії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK