UFC 281: прогноз на бої Адесаньї, Порьє та Вейлі

Прогноз на бої турніру UFC 281. Дізнайся хто виграє на думку ISPORT.ua.
2022 г., 12 листопада, 22:26
Постер Шоу
Постер Шоу

На легендарній арені Медісон Сквер Гарден  Нью-Йорку відбудеться чергове шоу від промоушену Ultimate Fighting Championship - UFC 281.

Подія пройде в ніч з 12 на 13 листопада і буде розділена на три етапе - ранній попередній кард, попередній кард та головний кард.

В рамках останнього пройде п'ять поєдинків, два з яких будуть чемпіонськими, а головним протистоянням стане битва за чемпіонство в середній вазі між Ісраелем Адесаньєю та Алексом Перейрою.

Коефіцієнти та ставки на бої UFC 281

В мейн-карді турніру здебільшого будуть поєдинки між суперниками, в яких звичайно можна виділити фаворита, але вони точно не будуть односторонніми. Можливо хтось зможе піднести сюрприз і "завалити" ставки любителям букмекерських контор?

Ісраель Адесанья (ч) - Алекс Перейра

Перемога Адесаньї: 1,55
Перемога Перейри: 2,55

Бійці вже неодноразово зустрічалися у октагоні, проте до цього було за правилами кікбоксингу. Тоді двічі переміг Перейра, причому одного разу нокаутом. Зараз бій пройде за правилами UFC.

Незважаючи на негативне минуле, фаворитом бою є Адесанья. Цікаво буде подивитися, як новозеландець постарається знайти ключ до перемоги над бразильцем.

Прогноз ISPORT: перемога Перейри

Адесанья
Адесанья / Джерело: Getty Images

Карла Еспарса (ч) - Чжан Вейлі

Перемога Еспарса: 4,20
Перемога Чжан: 1,25

Якщо в чоловічому чемпіонському поєдинку саме чемпіон є незначним фаворитом на думку букмекерів, то в жіночому претендентка має набагато більше шансів на перемогу.

Цікаво також те, що Чжан в 2021 році двічі програла Роуз Намаюнас, а ось Карла Еспарса в травні її побила і завоювала чемпіонський пояс. 

Прогноз ISPORT: Чжан

Дастін Пор'є - Майкл Чендлер

Перемога Пор'є: 1,53
Перемога Чендлера: 2,5

Вивіска - достойна головного бою цілої події, але на UFC 281 це тільки "третій" бій. Обидва бійці не так давно мали свої чемпіонські поєдинки за титул в легкому дивізіоні, але обидва програли Чарльзу Олівейрі.

Тепер доля звела їх один з одним. Можливо, переможець цього бою отримає ще один шанс поборотися за пояс? 

Прогноз ISPORT: перемога Пор'є

Френкі Едгар - Кріс Гутьєрес

Перемога Едгара: 2,7
Перемога Гутьєрреса: 1,40-1,45

У цьому поєдинку важливо говорити не про фаворита, а про те, що для Едгара це буде останній бій у його професійній кар'єрі. Колишній чемпіон UFC у легкій ваговій категорії має намір піти на пенсію після цього поєдинку.

Його суперником є Гутьєррес, який у останніх восьми боях програв лише раз. Сумнівно, що Едгар зможе чинити йому опір, але раптом він "грюкне дверима"?

Прогноз ISPORT: перемога Гутьєрреса

Ден Гукер - Клаудіо Пуельєс

Перемога Гукера: 1,8
Перемога Пуельєса: 1,95

Бій дуже рівних суперників, а тому буде цікаво дивитися за ходим протистояння. Гукер працює ногами, а Клаудіо зосереджений на боротьбі. Два різні стилі, але один переможець.

Прогноз ISPORT: перемога Пуельєса

КЛЮЧОВІ СЛОВА: UFC

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK