Боєць UFC і Bellator пішов із життя у віці 38 років

Американець довгий час боровся із хворобою, яка, на жаль, таки взяла гору.
2022 г., 14 листопада, 19:20
Ентоні Джонсон / Getty Images
Ентоні Джонсон / Getty Images

Ентоні "Рамбл" Джонсон, колишній претендент на титул в UFC та Bellator, помер у неділю, 13 листопада у віці 38 років, передає The Athletic.

Bellator підтвердив смерть у заяві, в якій йдеться, що організація "спустошена його передчасною смертю" і висловлює співчуття його сім'ї та друзям.

У 2021 році Джонсон повідомив, що страждає від неназваної хвороби.

"Дуже хотів би я докладно розповісти про те, наскільки я насправді хворий. Просто знайте, що мені потрібно якомога більше молитв, і я побачу вас у 2022 році, якщо Бог дасть... Ніколи нічого не боявся у своєму житті, але я залишався сильним завдяки підтримці друзів та сім'ї".

Останній бій Джонсона відбувся у травні 2021 року. Він виграв бій у напівважкій вазі проти Хосе Аугусто Азеведу Барроса жорстким нокаутом у другому раунді.

Змагаючись в UFC з 2007 по 2017 рік, Джонсон заробив репутацію нокаутера і бійця, який досяг успіху в чотирьох різних вагових категоріях, перемагаючи в напівсередній, середній, напівважкій і важкій вазі. На його рахунку 23 перемоги, 17 із яких нокаутом.

Читайте також: Адесанья назвав причину поразки в бою з Перейрою

Його найбільш вражаючий час припав на період з 2012 по 2017 рік. Після переходу з UFC до Titan FC (і повернення у 2014 році) "Рамбл" влаштувався у напівважкій вазі та виграв 12 зі своїх наступних 14 боїв. Єдині поразки за цей період припали на Даніеля Корм'є у боях за титул чемпіона UFC у напівважкій вазі.

Джонсон залишив UFC після другої поразки Корм'є, здобувши перемоги над чемпіонами Гловером Тейшейрою, Райаном Бейдером, Антоніо Ногейрою та Андрієм Орловським, а також перемогами над претендентами на титул Філом Девісом, Олександром Густафссоном та Деном Харді.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: UFC bellator Ентоні Джонсон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK