Пішов із життя член Залу слави UFC Стефан Боннар

Колишньому бійцю UFC та Bellator було лише 45 років.
2022 г., 25 грудня, 09:42
Стефан Боннар / https://www.foxnews.com/
Стефан Боннар / https://www.foxnews.com/

Член Залу слави UFC Стефан Боннар, який здобув популярність у першому сезоні The Ultimate Fighter, помер у віці 45 років, повідомляє Sports Illustrated.

У заяві UFC говориться, що Боннар помер від "ймовірних серцевих ускладнень на роботі". Інших подробиць щодо конкретної причини смерті на даний момент немає.

"Стефан Боннар був одним з найважливіших бійців, які будь-коли виступали в октагоні", - сказав президент UFC Дана Вайт. "Його бій з Форрестом Гріффіном назавжди змінив спорт, і він ніколи не буде забутий. Прихильники любили його, ставилися до нього з повагою, і він завжди викладався на 100%. Його не вистачатиме".

Боннар з'явився на сцені UFC в 2005 році як учасник The Ultimate Fighter. Динамічний фахівець із джиу-джитсу вийшов у фінал змагань, де програв у класичній сутичці Форресту Гріффіну одноголосним рішенням суддів.

Читайте також: Волкановські: 2023 рік почнеться з того, що я винесу Махачєва

Незважаючи на поразку, Боннар все ж таки отримав контракт. Зрештою його було введено до Зали слави UFC у липні 2013 року разом із Гріффіном, який завершив кар'єру в 2012 році.

Стефан Боннар пішов з UFC в 2012 році, а потім повернувся в листопаді 2014 року, щоб приєднатися до Bellator для бою проти Тіто Ортіса на Bellator 131. Він провів кілька років, коментуючи World Extreme Cagefighting та працюючи аналітиком ММА для ESPN та Fox Sports.

У своїх 24 матчах за кар'єру Боннар здобув загалом 15 перемог - три нокаути, сім здачею і три рішенням суддів.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: UFC Стефан Боннар

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK