Нах** Потєрю, ми з друзями його ненавидимо: фанати розлютилися на українця після перемоги в UFC

Уболівальникам не сподобався танець нашого бійця.
2023 г., 22 січня, 06:36
Ігор Потєря / Getty Images
Ігор Потєря / Getty Images

Український боєць UFC Ігор Потєря в своєму другому бою в організації зміг здолати легендарного Маурісіу Руа вже в першому раунді, змусивши рефері зупинити поєдинок. Для 41-річного бразильця це був останній бій в кар'єрі.

За секунди після своєї перемоги 26-річний українець прямо в октагоні виконав танець переможця, який не сподобався фанатам.

"Слухайте, мені байдуже до на Маурісіу "Сьогуна" Руа, але заради Бога, Ігор Потєря — це дурень, бо влаштував це свято після того, як побив стару легенду в лайновій виставі. Яка неприємна людина".

"Це я, коли Потєря почав танцювати свої танці"

"Нах** Ігоря Потєрю, всі мої приятелі ненавидять Ігоря Потєрю. Ти маєш бути справжньою стервою, щоб танцювати над "Сьогуном" та стрибати на клітку під час його останнього бою перед бразильськими фанатами. Віддай легенді певну повагу"

"Після такого святкування Ігорю Потєрі може знадобитися військовий супровід в Бразилії"

Одному з фанатів також не сподобалося інтерв'ю українця після бою.

"Потєря проявив абсолютну неповагу зі своїми танцями після технічного нокауту та інтерв’ю після бою! Май трохи поваги, придурок!"

"Бразильські вболівальники, які спостерігають за тим, як Ігор Потєря святкує після завершення кар'єри "Сьогуна", достатньо старого, щоб бути йому батьком"

"Я ціную те, що Потєря намагається показати себе, але, можливо, робити це під час виходу "Сьогуна" на пенсію, не найкращий час"


Але були і ті фанати, які підтримували українця.

"Якщо ви нокаутували когось, ви маєте право святкувати як завгодно (і це законно). Нічого поганого в маленькому танці Потєрі не бачу".

"Коли танцює Потєря - люди сходять з розуму. В наступною бою Вокер робить танець довбаного хробака, і він герой. Я бл*** ненавиджу людей".

Варто відмітити, що після бою, на пресс-конференції Потєря повторив танець і пояснив його суть. Нікнейм українця "Дуелянт" і після перемоги цим танцем він висловлює повагу до суперника, коли "стріляй" з пістолета не в нього, а в повітря.

На ISPORT також доступний розклад кращих боїв ММА на найближчі тижні.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: UFC Ігор Потєря

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK